Garden, bresola & Waldorf
Vilken underbart lyckad middag det blev!!
Bjuder här på receptet på fördrink och tilltugg=)
Drink - Garden
2 cl sockerlag
2 cl passionfruktjuice
2 cl citronjuice/dryck
2cl apple sourz
2 cl cointreu
Shaka och häll upp i glas, avsluta med några droppar blå curraco
Bresola knyten med waldorfsallad
Måste erkänna att jag aldrig ätit waldorfsallad tidigare- har hört om det men aldrig ätit det. Så det var hög tid att testa.. Smaken var frisk och syrlig vilket tillsmmans med bresolans sälta var supergod.
Bresola - tunna skivor som fint placerades i en muffinsplåt och sattes i 10 minuter 175 grader varm ugn. Låt sedan svala på ett fat.
Waldorfen
1 äpple tärnat i små tärningar (skulle varit Ingrid Marie men fick bli ett simpelt gala)
2 stjälkar selleri
1/2 dl creme fraishe
2 msk majonäs
1 msk pressad citron
1/2 dl hackade valnötter
salt och peppar
Rör samman och fyll de torkade och fina bresola korgarna. Placera på ett fat och servera som tilltugg eller varför inte en liten förrätt?
Mums!!!