Garden, bresola & Waldorf

Vilken underbart lyckad middag det blev!!

Bjuder här på receptet på fördrink och tilltugg=)

Drink - Garden

2 cl sockerlag
2 cl passionfruktjuice
2 cl citronjuice/dryck
2cl apple sourz
2 cl cointreu

Shaka och häll upp i glas, avsluta med några droppar blå curraco  










Bresola knyten med waldorfsallad

Måste erkänna att jag aldrig ätit waldorfsallad tidigare- har hört om det men aldrig ätit det. Så det var hög tid att testa.. Smaken var frisk och syrlig vilket tillsmmans med bresolans sälta var supergod.

Bresola - tunna skivor som fint placerades i en muffinsplåt och sattes i 10 minuter 175 grader varm ugn. Låt sedan svala på ett fat.

Waldorfen

1 äpple tärnat i små tärningar (skulle varit Ingrid Marie men fick bli ett simpelt gala)
2 stjälkar selleri
1/2 dl creme fraishe
2 msk majonäs
1 msk pressad citron
1/2 dl hackade valnötter
salt och peppar

Rör samman och fyll de torkade och fina bresola korgarna. Placera på ett fat och servera som tilltugg eller varför inte en liten förrätt? 


Kommentarer
Postat av: Ancci

Mums!!!

2011-04-18 @ 16:13:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0