Kontrasternas kontrast..

Livet präglas just nu av kontraster.

Gårdagens morogninlägg om de godaste (men totalt onyttiga) våfflorna kontrasterades av en nyttig middag - inga kolhydrater - kärleken och jag har tillfälligt bestämt oss för att skippa lite kolhydrater (kommer antagligen vara en halv vecka, men det är en halv vecka bättre än tidigare!) 
Så middagsmaten var kött och grönsaker  -låter kanske lite trist men med lite hetta i maten var det riktigt mumsigt=)

Andra kontraster är vårt boende, vi har de senaste bott i en lilten två i stan och haft ett stort hus på kusten som helg och sommar hus. Vi har dock kikat på lyxiga härliga hus med havsutsikt i närheten och drömt om hur bra det skall bli. Det enda det hängde på var att sälja "sommar"huset. Nu verkar inte bostadsmarkanden gå våran väg så vi har helt enkelt fått tänka om. Huset blir kvar men hyres ut till en familj på heltid. Istället tittar och funderar vi nu på små ruckel vi kan renovera och skapa något vackert av. Var det hela slutar återstår att se, men det blir kontraster=)

Het fläskfile med varma och kalla grönsaker!

1 fläskfile
1 morot
2 scharlottenlökar
1 boccoli huvid
1 paprika
1/2 rödlök
2 tomater
grönsallad
1/2 dl sweet chilisås

Skär fläskfilen i tunna skivor. Finskiva scharlottenlöken, och stek den tillsammans med ungefär halva paprikan, skuren i bitar. Tillsätt sweet chili och tunt skivad morot tillsammanms med fläslfilén. Stek samman till köttet fått färg, tillsätt så broccolin och servera med härlig tunt skivad sallad på grönsallad, rödlök, tomat & paprika.




Nu skall vi iväg och klura lite på ett kontrasternade boende och ta ett dopp i havet =)
Ha en härig kväll på er!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0