Att servera snögubbspepparkakorna...
Minns ni mina mer eller mindre lyckade snögubbspepparkakor? Dessa serverades i alla fall till julaftonsfikat - med ett lager frosting mellan två pepparkakor var de klara att ätas.
Det trista var att pepparkakorna blir lite mjuka med fyllning imellan - i alla fall den undre delen. Någon som har tips på detta?
Och för de som undrar över hur jag dekorerade dem så var det med lite dekorations/socker pärlor, smält cholkad (som ögon och mun) samt lite oranga godisbönor till näsa.
Frosting mellan för ca 15 snögubbar
50 g creeme cheese
1 dl florscoker
vispa ihop, klicka på underdelen och lägg på överdelen =)
Klart!
Det trista var att pepparkakorna blir lite mjuka med fyllning imellan - i alla fall den undre delen. Någon som har tips på detta?
Och för de som undrar över hur jag dekorerade dem så var det med lite dekorations/socker pärlor, smält cholkad (som ögon och mun) samt lite oranga godisbönor till näsa.
Frosting mellan för ca 15 snögubbar
50 g creeme cheese
1 dl florscoker
vispa ihop, klicka på underdelen och lägg på överdelen =)
Klart!
Kommentarer
Trackback