En skaldjurspasta med broccoli och lite sting...
Hade några burkar skaldjur som närmade sig utgångsdatum och slängde då ihop denna skaldjurspasta med en vårig tomatsmak och lite sting från chilin.
Skaldjurspasta
4 personer
300g färsk pasta
1 ask coctail tomater
1 broccolihuvud (ca 250g)
1/2 rödlök
2 vitlöksklyftor
1 scharlottenlök
1 burk räkor (eller färska)
1 burk kräftstjärtar (eller färska)
färskriven parmesan
salt, peppar
chili ancho style eller färsk chili
Bröja med att finhacka all lök, fräs den mjuk i smör. Dela alla coctailtomater i kvartar och skär ner broccolin i små buketter. Tillsätt i den mjukstekta löken. Krydda med salt, peppar och chili ancho (eller finhackad färsk chili.)
Tillsätt skaldjuren och låt dem bara bli varma.
Servera med färsk kokt pasta och toppa med massa färskriven parmesan.
Skaldjurspasta
4 personer
300g färsk pasta
1 ask coctail tomater
1 broccolihuvud (ca 250g)
1/2 rödlök
2 vitlöksklyftor
1 scharlottenlök
1 burk räkor (eller färska)
1 burk kräftstjärtar (eller färska)
färskriven parmesan
salt, peppar
chili ancho style eller färsk chili
Bröja med att finhacka all lök, fräs den mjuk i smör. Dela alla coctailtomater i kvartar och skär ner broccolin i små buketter. Tillsätt i den mjukstekta löken. Krydda med salt, peppar och chili ancho (eller finhackad färsk chili.)
Tillsätt skaldjuren och låt dem bara bli varma.
Servera med färsk kokt pasta och toppa med massa färskriven parmesan.
Kommentarer
Postat av: AnnaWK
Vad roligt att du kikar förbi då och då :)
Och vad hungrig jag blev efter att ha scrollat runt i din blogg ;)
Trackback