En lyxig fredagassmörgås

Smaker går lite i trender, och något som känns som det är väldigt hett just nu är päron. Framförallt päron i kobination med chevre ost. Har de senaste månaderna sett många rätter på restaurangmenyerna med just päron och chevre, gärna med honung och nötter.

Därför tänkte jag lyxa till det med denna grillade smörgås fredagen till ära.

Vitt bröd (skivor av baguett eller liknande)
chevreost
tunt skivat päron
olivolja
honung
valnötter

Ringla lite olivolja och honung på bröden, lägg på några tunna skivor päron, krossade valnötter och chevre, lägg på den andra skivan bröd och grilla i smörgåsgrill eller våffeljärn (Tips undvik att lägga armen på järnet när det är varm - det gör superont!)

Servera med lite mer päron, ost och nötter och ett glas vin! 




 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0