En kasslerpasta
Tycker det är himla gott med kassler, det är något med kasslerns sälta som lockar mig..
Idag, den näst mörkaste dagen på året känns det i hela kroppen hur trött man är. Så något snabblagat och enkelt var önskemålet... Och väldigt gärna men massa färg och nyttigheter =)
Så det blev en enkel rätt;
Kasslerpasta
En bit kassler, i stimlor
2 broccolihuvuden
1 röd paprika
1 dl creme fraishe
2 msk grädde
färsk pasta
lite chevréost
salt och peppar
smör
Koka pastan. Skär broccolin i små buketter, och skär paprikan i mindre bitar och stek sedan dem i stekpanna med lite smör och krydda med salt och peppar.
När pastan kokat klart, skölj den och lägg sedan tillbaka i kastrullen tillsammans med lite smör samt de stekta grönsakerna. Tillsätt även cremefraishen och grädden och låt stå på svag värem och puttra upp. Stek sedan snabbt upp kasslern så att den blir varm och får lite yta. Blanda allt och lägg upp i en stor skål, strö sist över lite chevré.
Servera!
Idag, den näst mörkaste dagen på året känns det i hela kroppen hur trött man är. Så något snabblagat och enkelt var önskemålet... Och väldigt gärna men massa färg och nyttigheter =)
Så det blev en enkel rätt;
Kasslerpasta
En bit kassler, i stimlor
2 broccolihuvuden
1 röd paprika
1 dl creme fraishe
2 msk grädde
färsk pasta
lite chevréost
salt och peppar
smör
Koka pastan. Skär broccolin i små buketter, och skär paprikan i mindre bitar och stek sedan dem i stekpanna med lite smör och krydda med salt och peppar.
När pastan kokat klart, skölj den och lägg sedan tillbaka i kastrullen tillsammans med lite smör samt de stekta grönsakerna. Tillsätt även cremefraishen och grädden och låt stå på svag värem och puttra upp. Stek sedan snabbt upp kasslern så att den blir varm och får lite yta. Blanda allt och lägg upp i en stor skål, strö sist över lite chevré.
Servera!
Kommentarer
Trackback