Kantarellfyllda cannelloni

Då frysen fortfarande är fylld av kantareller kan jag utan problem plocka av skogensguld utan att få dåligt samvete -snart börjar ju nästa säsong.
Detta är en en mkt mumsig och enkel vardagsrätt - serverad med en stor grönsallad så blir det en komplett middag! (som dessutom är vegetariskt oxå =)

1 pkt färska lasangeplattor 
2 dl riven västerbottenost
kantareller
smör
grädde
creme fraishe

+ sallad

Börja med att smörsteka kantarellerna, salta och peppra. Tillsätt grädde och creme fraishe. Lagom mycket för att få en krämig röra.
Tag av plattan och tillsätt den rivna osten. Rör ihop och lägg sedan en lagom sträng på lassange plattorna och rulla ihop, lägg rören i en ungsfast form med skarven ned.

Strö sedan lite riven ost över och några droppar grädde, sedan in i ugnen i ca 10-15 min, 200grader

Serverad med härlig sallad.



 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0