En nobelmiddag

Idag är det nobelfesten och det är få middagar som kräver så mycket planering och är så hemliga.
 
Vid den här tiden har de släppt menyn som är:
 
Förrätt: Gravad röding med blomkålsterrine, Kalixlöjrom och dillmajonnäs.

Varmrätt: Fasan med kantareller, inkokt päron, vintergrönsaker,
mandelpotatispuré och rödvinssås.

Efterrätt: Trilogi på körsbär med pistageklädd mascarpone
och svart körsbärssorbet.
 
 
Då jag och sambon hade lite att fira passade vi på att slå på stort med en egen nobelmiddag hemma. Under lunchen komponerade jag ihop en tre rätters som gick snabbt att laga.
 
Bjuder på en smygtitt så får ni gissa vad vi ätit, recept kommer inom snart =)
 
Har ni ätit något extra gott idag?
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0