Ursäkt och påskstart

Jag får nog börja med att be om ursäkt för den väldigt långa bloggpaus som blivit. Över en månad... Jag önskar nästan att jag kunde skylla på att jag varit sjuk (men ett par dagars halsont kan knappast förklara drygt en månads bloggtystnad.)

 

Orsaken är att min ork tog slut - som jag tidigare nämnt har vi hållit på med en stor badrumsrenovering. Badrummet var beräknat klart i slutet av januari. Men efter en tuff start med massa problem trodde jag i alla min ödmjukhet att det i alla fall skulle vara klart i mitten av februari, men då tydligen alla badrumsgudarans makter har arbetat mot oss och allt som kan gå fel har gått fel slog den stora oturen till när allt var färdigkaklat och allt bara skulle kopplas på. Och badrummet blev stillastående i dryga månaden i väntan på specialistkunskap skulle komma och felsöka. I går var det slutligen åtgärdat, omkaklat och äntligen kopplades toalett och handfat in. (Allt är inte klart - nya måttanpassade duschväggar är beställda och duschen skall kopplas in, men vi har en användbar toalett!)

 

Det ger 3 månader utan ett fungerande badrum. 3 månader med att duscha i en provisorisks dusch i tvättstugan, borsta tänderna i köket, sminka sig i garderoben och en mulltoalett ståendes provisoriskt i tvättstugan. Inte det mest ulitmala, framförallt om man som jag - som nu släpper den stora nyheten - är mer eller mindre höggravid. (Nu dryga månaden kvar till bf) Så jag hoppas ni har förståelse för den långa tystnad som varit.

 

Men nu är det påsk, massa ledig tid, massa recept och massa godsaker! Så tack för att ni ändå tittat in och inte glömt mig - nu är jag tillbaka!

 

 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0