Röd pestobakad lax med stekt grönsaksris

Snabba enkla middagen..
Vill man anvancera kan man göra sin egna röda pesto på soltorkade tomater, cashewnötter och olivolja, men så här en vanlig eftermiddag fanns inte energin eller tiden till det. Men som tur är finns det färdigt på burk i affären=)
Röd pesto har en helt annan smak än vanlig grön pesto, den är krämígare och mjukare i smaken. Vilket ger laxen en helt annan smak.

Laxfiléer
Röd pesto
Ris
1/2 röd paprika
1/2 pkt minimajs


Lägg laxfiléerna i en ugns säker form, bred över den röda peston och in i 200 grader varm ugn ca 20 minuter.

Koka riset, tärna paprikan och minimajsen samt avokadon.

Stek paprika och minimajs mjukt i stekpanna och tillsätt sedan riset när det är färdigkokt. Servera med lite grönsallad och avokado.

Snabbt, lätt och så gott!!!

 



Lade dit en klick cream fraishe paprika/chili oxå =) 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0