Kolapannacotta med färska jordgubbar

Pannacotta är som tidigare nämnt bland de enklaste desserter du kan göra, förra helgen hade vi några vänner över på middag och jag passade på att testa detta lite annorlunda pannacotta recept.

Om det var enkelt att göra innan så är det ingenting mot vad det är med detta receptet. Och gott, glöm inte hur gott det blir!

Kolapannacotta med färska jordgubbar
4-6 potioner

2 dl kondenserad mjölk sötad
3 dl grädde
2 gelantinblad
2 tsk vaniljpulver
+ färska jordgubbar

Lägg gelantinbladen i kallt vatten. Koka lätt upp grädden och den kondenserade mjölken i en kastrull. När det kokat upp, tag av plattan och vispa ner vaniljpulvret. Rör sedan ner de urkramade gelantinbladen. Häll upp i glas och låt stå kallt ca 3 timmar
 
Servera med skivade färska jordgubbar.
 
Klart!!!
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0